Zoho CRM ohjelmisto

Miksi Zoho CRM ?

Zoho CRM ohjemisto sisältää kattavat ominaisuudet myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun tehostamiseksi. Helppokäyttoinen Zoho haastaa perinteiset järjestelmätoimittajat tuomalla nykyaikaisen asiakkuudenhallinnan ratkaisun edullisena pilvipalveluna kaiken kokoisille organisaatioille. Yli miljoona tyytyväistä käyttäjää ovat osoitus luottamuksesta!

Helposti räätälöitävissä. Tarvitsetko pelkän asiakasrekisterin vai pitkälle kehitetyn myynnin ja markkinoinnin tehostamisratkaisun? Zoho CRM mukautuu yrityskoon, myyntiprosessin ja asiakkuudenhallinnan asettamiin tarpeisiisi. Zoho on helppokäyttöisyydellään, innovatiivisilla ominaisuuksillaan ja edullisella hinnoittelullaan noussut haastamaan perinteiset järjestelmät ja ohjelmistot.

zoho crm

Tekniikka on ulkoistettu. Kun valitset Zohon, me teemme raskaan työn puolestasi. Pilvipalvelussa sinun ei tarvitse investoida kalliisiin palvelimiin, ohjelmistoihin, lisensseihin ja varmistujärjestelmiin. Keskityt vain myyntiin ja me teemme loput.

Edullinen Zoho CRM ei ole ainoastaan erinomainen asiakkuudenhallinnan sovellus, vaan hintakin on kohdallaan. Ohjelmiston suosituimmat versiot ovat Professional ja Enterprise. Hinnat alkaen 20 €/ kk / käyttäjä.

Ei pitkiä sopimuksia, maksat vain käytöstä. Et ole sidottu pitkiin sopimuksiin tai irtisanomisaikoihin. Useista kilpailijoista poiketen Zohon periaatteisiin ei kuulu ”vendor lock-in” eli jos et ole tyytyväinen, voit ottaa varmuuskopion tietokannasta ja siirtää tietosi muualle helposti.

Ilmainen Zoho CRM Free. Kokeile ilmaisversiota täysin rajattomasti ja päivitä halutessasi ohjelmiston toiminnallisuutta maksullisilla versioilla. Ilmaisversion lisäksi voit kokeilla myös maksullisia versioita 15 päivän ajan veloituksetta.

Zoho CRM sopii erityisen hyvin myyntitoimintaan ammattimaisesti panostavien yritysten ja organisaatioiden tarpeisiin, mutta ilmaisversioiden ansiosta jopa startup-yritykset saavat käyttöönsä laadukkaat työkalut asiakkuudenhallinnan ja myynnin tehostamiseksi.

Zoho Corporation työllistää maailmanlaajuisesti yli 3500 asiantuntijaa ja on erikoistunut pilvipalveluina toteutettavien yrityssovelluksien kehittämiseen. Zoholla on yli 30 erilaista pilvipalvelua ja se pystyy tarjoamaan ohjelmistoilleen 24/5 tukipalvelun kaikilla aikavyöhykkeillä.

Zoho CRM ominaisuuksia

Hanki 360 asteen näkymä myyntiin ja asiakkaisiin. Kaikki myyntiin, markkinointiin ja asiakastukeen liittyvä tieto keskitetysti yhdessä paikassa. Markkinointiliidit, asiakasrekisterin tiedot, muistiinpanot, myyntimahdollisuudet, tarjoukset, kampanjat ja asiakastukipyynnöt kuuluvat tähän helppokäyttöiseen asiakashallinnan järjestelmään. Zoho sisältää kaikki tarvittavat työvälineet ammattimaisen myyntitoiminnan ja asiakassuhteiden hoidon varmistamiseksi.

Käyttäjäprofiileilla ja rooleilla voidaan lisäksi avata järjestelmään erilaisia näkymiä ja käyttöoikeuksia organisaation sisällä eri henkilöille.

Myynnin ennusteet ja raportit. Zohon Forecasts ja Reports toiminnot tarjoavat selkeät ennusteet ja raportit myynnin johtamisen tueksi. Myyntibudjetit ja ennusteet voi laatia sekä yksikkö- että myyjäkohtaisesti ja seurannan tueksi saat reaaliaikaiset myyntimahdollisuudet myyntiputkesta. Uutena ominaisuutena myös aluemyyntiorganisaatioiden seuranta ja hallinnointi.

zoho crm mobile

Myyntiaktiviteettien hallinta. Activities moduulin kautta voit kytkeä tehtäviä (Tasks), puheluita (Calls) tai asiakastapaamisia (Events) suoraan yhteyshenkilöille, organisaatioille tai myyntimahdollisuuksille. Tämä auttaa sinua pitämään säännöllisesti yhteyttä asiakkaisiin ja muistamaan kaikki tärkeät asiat erityisesti kun päivittäisten asiakaskontaktien määrät ovat suuria.

Sähköpostien integrointi Zohoon. Zoho CRM mail add-onilla integroit sähköpostit järjestelmän sisään ja seuraat automaattisesti asiakkaittesi kanssa käymääsi kirjeenvaihtoa. Sinun ei tarvitse enää lähettää kopiota viesteistäsi muille tai edelleenlähettää niitä. Voit myös valita mitä sähköpostiviestejä jaat muiden kanssa ja mitkä pidät yksityisinä.

Sähköpostimarkkinointi ja uutiskirjeet. Uusasiakashankinnan haasteet on huomioitu järjestelmän suunnittelussa. Saumattomasti Zoho CRM järjestelmään integroituva Zoho Campaigns työkalu tuo ammattimaisen sähköpostimarkkinoinnin ja uutiskirjeviestinnän työkalut ulottuvillesi.

Mobiili CRM. Hienosti toteutettu mobiilisovellus tuo älypuhelimeesi oleellisimmat tiedot järjestelmästä kun olet poissa toimistolta. Myös Ipadille on näppärä sovellus, jonka käyttöliittymästä moni kilpailija voi vain haaveilla. Mobiiisovelluksilla ylläpidät tietoja myös offline-tilassa mikä on hyödyllistä esimerkiksi lentokoneessa tai uissa paikoissa, joissa käytettävissä ei ole verkkoyhteyttä.

Sosiaalisen median tiedot. Hankkia kattavasti tietoa asiakkaista ja prospekteista myös sosiaalisen median verkottuneessa maailmassa. Tuo asiakkaisiin liittyvät sosiaalisen median profiilit ja aktiviteetit esiin järjestelmään tallennettujen kovien myyntifaktojen tueksi.

Zoho CRM for Google Apps integraatio. Zoho integroituu Google Apps tuoteperheen sovelluksiin mikä helpottaa päivittäistä työtä huomattavasti. Oli sitten kysymyksessä Googlen sähköposti, yhteystiedot, kalenterit tai tehtävät – kaikki saadaan linkitettyä saumattomasti suoraan järjestelmään.

Zoho CRM versiot ja hinnatKatso täältä!